ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, με τον κόσμο να κοιτάει σαστισμένος και να μην αντιδρά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media, ο κάμεραμαν του ΣΚΑΪ επιτίθεται σε πολίτη, αφού πρωτίστως αφαιρεί την κάμερα από πάνω του. Έπειτα στρέφεται εναντίον του και αρχίζει να τον κλοτσάει.

Το θύμα της επίθεσης δεν ανταποδίδει, προσπαθώντας μάλιστα να τον αποφύγει, την ώρα που ο κάμεραμαν τον κυνηγά για να τον χτυπήσει, ενώ εξαπολύει λεκτική επίθεση σε βάρος του: «Έλα εδώ, μωρή κ@λ@τρ@πιδ@» του φωνάζει και τον κυνηγάει να του επιτεθεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών που του φωνάζουν να σταματήσει.

Την ίδια στιγμή αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσελίκας παρακολουθεί άπραγος χωρίς να προσπαθεί να ηρεμήσει τον συνάδερφο του…

Σημειώνεται πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το συμβάν.

 

Δείτε το βίντεο:
 

 

 

Πηγή – πληροφορίες:  https://www.pronews.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ