ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ O ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ: «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΛΥΝΕΙ» (VIDEO)

             Η Λυκειάρχης ζήτησε από τα παιδιά να φορέσουν μάσκα την ώρα που φιλούν τον σταυρό

Συγκλονιστικός ήταν στην διάρκεια του αγιασμού στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου ο Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Τοπάλης απέναντι στον λυκειάρχη (που θέλησε να κάνει υποδείξεις που αφορούν όμως ζητήματα που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει) που ζήτησε να φοράνε μάσκα όσοι προσκυνούν στον Σταυρό φωνάζοντας του "ντροπή".

Συγκεκριμένα, ο Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός, εξοργίστηκε με την παρέμβαση και προτροπή της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Αμυνταίου προς τις μαθήτριες , ώστε να μην βγάλουν την προστατευτική μάσκα κατά τον χαιρετισμό του Τιμίου Σταυρού!

Τα κοριτσάκια, παρότι στην αρχή φοβήθηκαν, πήραν θάρρος από τον ιερέα και έβγαλαν τελικά την μάσκα, φιλώντας τον σταυρό, παρά την παρέμβαση της Λυκειάρχου.

«Να κρατάω τον σταυρό και να φοράω μάσκα;», γυρίζει και λέει στην Λυκειάρχη ο Αρχιμανδρίτης.

«Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους;» ρωτάει o ιερέας και συνεχίζει με έντονο ύφος: «Ντροπή σας. Τουλάχιστον να το κλείνατε μπροστά μου. Οι άρχοντες του τόπου φιλήσανε τον σταυρό χωρίς μάσκα και εσείς θα μου κάμετε επεισόδιο εδώ την ώρα του αγιασμού. Και να μου απαγορεύετε να μπω μέσα στις τάξεις επειδή δε φοράω μάσκα. Να κρατάω τον σταυρό του Χριστού και να φοράω μάσκα; Ντροπή σας.…»
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ