ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ...!!!


          Δυστυχώς, αυτές οι εικόνες ενός απέραντου και ατέλειωτου εργοταξίου στον αύλιο χώρο του εορτάζοντα Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής δεν τιμούν ούτε τον Δήμο Καλαμάτας ούτε τον εργολάβο ..!!!

          Οι εικόνες και η κατάσταση που επικρατεί έξω από τον ιερό ναό είναι από τις αρχές του καλοκαιριού και είναι απόδειξη της ελληνικής μιζέριας και της κακής νοοτροπίας που έχει ως αποτέλεσμα κανένα έργο να μην παραδίδεται άρτιο, αλλά και ούτε στην ώρα του, παρά την ανεξέλεγκτη και αλόγιστη σπατάλη πόρων και χρημάτων σε μελέτες και σχεδιαγράμματα χωρίς ουσία και νόημα.

          Δυστυχώς, πάρα πολλοί προσκυνητές θα αντικρίσουν αυτή την εικόνα και τα σχόλια τους δεν θα είναι καθόλου κολακευτικά, ούτε για την δημοτική αρχή, αλλά ούτε πολύ περισσότερο για την ίδια την πόλη μας, αφού άλλο ένα έργο δεν θα παραδοθεί στην ώρα του, και όπως πάρα πολλά έργα του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και σε χιλιάδες άλλες περιπτώσεις έργων που συμβαίνουν στην χώρα μας. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ