ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ .! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ .! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ..;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ .! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ .! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ..;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ...!!!!!  

Χαρείτε, έχουμε κυβέρνηση
Τρομοκρατημένη η Μέρκελ συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με την τρόικα εξωτερικού για να δει πως θα αντιμετωπίσει τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα εσωτερικού.

Τους δύο από τους τρεις μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Στον Μπένι θα βάλει καμιά παγκάλεια σαλάτα (από αυτές που παχαίνουν), στον Σφουγγαράκη θα δώσει λευκές κόλλες για να ζωγραφίζει την υπογραφή του αλλά με.............τον υπεύθυνο Πασοκοφώτη δεν ξέρει τι να κάνειΠώς να τον αναγκάσει να μην ανοίξει το στόμα του; Αρκούν πέντε λεπτάκια και ο συνομιλητής του έχει βγει νοκ άουτ.

Ενώ στις προηγούμενες εκλογές ήταν ανεπίτρεπτο και εθνικά επιζήμιο να μην συμμετέχει το δεύτερο κόμμα σε μια μνημονιακή κυβέρνηση (άσχετα με την διαφωνία του στην πολιτική που θα έπρεπε να ακολουθηθεί) στις τρέχουσες εκλογές θεωρήσαμε ότι σωστά το δεύτερο κόμμα επέλεξε να είναι στην αντιπολίτευση και όχι στην συγκυβέρνηση.

Άμα έχουμε σωστά επιχειρήματα πώς να αλλάξουμε άποψη; Βέβαια τις δύο αντικρουόμενες απόψεις τις έλεγαν οι ίδιοι πολιτικοί και τα ίδια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια προπαγάνδας.

Είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαφορετικές θέσεις που έχουν οι συνιστώσες τους.Αφού πυροβόλησαν 

την χώρα τραυματίζοντας την σοβαρά έρχεται η στιγμή για την χαριστική βολή. Αλλά θα το κάνουν με δόσεις. Μια σφαίρα στο ένα πόδι, μια στο άλλο, μια στο χέρι και μετά στο κεφάλιΑυτό λέγεται επιμήκυνση στον χρόνο επίτευξης των όρων του μνημονίου… που θα είναι και η μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης της Νέας Φωτοντοροπασοκρατίας.

Εξάλλου το λέγαμε και προεκλογικά. Αυτό που θα πετύχει η περίφημη διαπραγμάτευση (που θα είναι και η μόνη πραγματική που θα έχει γίνει, όπως θα μας πούνε) θα είναι αυτά που έχει ήδη αποφασίσει η τρόικα να μας δώσει… δηλαδή μια επιμήκυνση χρόνου και τίποτα μικροαλλαγούλες για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια το ελληνικό σκέλος της τρόικας που θα παριστάνει την κυβέρνηση.

Α! θα μας δώσουν για άλλη μια φορά και τα χρήματα από το ΕΣΠΑ.

Ευτυχώς που μείναμε στο ευρώ. Μπορούμε πλέον να πεινάσουμε ή να πεθάνουμε με ευρωπαϊκή γκλαμουριάΓια κάποιες ώρες έπαιζε το όνομα του Κυριάκου της οικογένειας για το υπουργείο Περιβάλλοντος. Το κατάλληλο υπουργείο στο κατάλληλο πρόσωπο. Που είναι ένα με το περιβάλλον. Του Μητσοτάκη.

Εντέλει τον έφαγαν οι πασοκικές κλίκεςΌταν ο πασοκοφώτης έλεγε ότι θα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με προοδευτικό προσανατολισμό εννοούσε τον Στυλιανίδη, τον Τζαβάρα, τον Παναγιωτόπουλο και τον Χαρακόπουλο;

Ο δικομματισμός πέθανε. Έγινε μονοκομματισμός με τρία κόμματα.

Τελικά ο ελληνικός λαός είναι πολύ μαζόχας. Και τώρα δεν μπορεί να πει με ξεγέλασαν, δεν ήξερα, άλλα έλεγαν κλπ

Για έξι μήνες η Νέα Πασοκρατία κυβέρνησε και είδαμε ποια πολιτική στηρίζει και εφαρμόζει. 

Θα ξεγελαστείς μαζόχα ψηφοφόρε για λίγο με τις χάντρες που θα σου πουλήσουν για  μεταξωτές κορδέλες (κάτι επιμηκύνσεις και κάτι ΕΣΠΑ) αλλά τελικά την καταστροφή δεν την γλυτώνουμε.

Και θα δικαιώσεις τον Πάγκαλο που λέει ότι δεν φταίνε οι πολιτικοί, εσύ τους ψήφισες.

Γερή κράση ο επίτιμος. Πρωθυπουργός ο σφουγγαράκης και τα παιδιά του να τον στηρίζουν Στην προηγούμενη κυβέρνηση η ΝΔ συγκυβερνούσε αντιπολιτευόμενη. Στην τωρινή τον ρόλο της αντιπολιτευόμενης συγκυβέρνησης το ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. 

Αυτά τα κόμματα μια ζωή στην εναλλαγή ρόλων και εξουσίαςΓιατί ο Σαμαράς έτρεξε να ορκιστεί μόνος του; Του φάνηκε τόσο εξωπραγματικό το να είναι πρωθυπουργός που πήγε να ορκιστεί πριν ξυπνήσει και δει στην θέση του την Ντόρα.

Το προεκλογικό διάλλειμα τελείωσε. Τα κεφάλια μέσα τώρα… το μνημόνιο είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει λέει αντιπολίτευση του 26% και όχι του 4%. Δηλαδή θα γίνει ΠΑΣΟΚ αλλά όχι του 42%. Εκτός και αν εννοεί ότι επιτέλους θα αντιδράσει με την δυναμικότητα που χρειάζεται για να ανατραπούν οι μνημονιακοί  

Χλωμό το βλέπω. Οι πολιτικοί μας έχουν ποτιστεί με την νοοτροπία ότι για να κυβερνήσουν είναι απαραίτητη η προσαρμογή τους στην πρετεντέρεια λογική και η υποταγή τους σε ξένες δυνάμεις.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ