ΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΒΑΡΕΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΑΤ ΚΩ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ….;;;; ΓΙΑΤΙ …….;;;;;;;


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας 8 όπλων από το ΑΤ Κω (ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου).
Την απώλεια αυτή, αντιλήφθηκαν σήμερα οι αστυνομικοί στο Α.Τ Κω, γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά.
Κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου στην αποθήκη οπλισμού η οποία βρίσκεται σημειωτέον σε εξωτερικό χώρο (στο αίθριο των κρατητηρίων στην πλευρά του τμήματος Ασφαλείας) αντιλήφθηκαν την απώλεια και έχουν ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες (η πρώτη τους δουλεία ήταν να κάνουν φύλλο και φτερό όλο το κτήριο του Διοικητηρίου και στη συνέχεια ξαμολήθηκαν σε γενικούς ελέγχους, μάλιστα καταγράφηκε και μια κινηματογραφική καταδίωξη στην πόλη και στη Λάμπη ενός ΙΧ με φιμέ τζάμια το βράδυ που σχολιάστηκε από τον κόσμο που κοιτούσε έκπληκτος).

16-06-2012:Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με διαταγή διενέργειας κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε) για υπόθεση αφαίρεσης υπηρεσιακού οπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Κω
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες αφαίρεσης υπηρεσιακού οπλισμού από το Αστυνομικό Τμήμα Κω.

Συγκεκριμένα, σήμερα (16.06.2012), κατά τη διάρκεια ελέγχου - καταμέτρησης στην αποθήκη οπλισμού, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος, διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί τέσσερα τυφέκια G3Α3 (1η φωτο) με τέσσερις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα UZI (2η φωτο) με τρεις γεμιστήρες και δύο υποπολυβόλα MP-5 (3η φωτο) με τέσσερις γεμιστήρες.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Έως το απόγευμα δεν είχε διαπιστωθεί αν λείπει και άλλος οπλισμός. Αμέσως μετά τη διαπίστωση, λήφθηκαν μέτρα σε λιμάνια και αεροδρόμια όπου διενεργούνται έλεγχοι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πότε και πώς εξαφανίστηκαν τα όπλα από το τμήμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα οποιαδήποτε παραβίαση, ούτε υπήρξε κάποια επίθεση. Την υπόθεση παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες αφαίρεσης υπηρεσιακού οπλισμού από το Αστυνομικό Τμήμα Κω.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ