ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ …!!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΛΕΕΙ ΚΟΨΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ …;;;;;; ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ : '' ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ''...Προειδοποιητικά αναλυτικά σημειώματα στέλνει η Τρόικα προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία για ενέργεια, καύσιμα, τρόφιμα, ιδιωτικά σχολεία και κλειστά επαγγέλματα. Τα σημειώματα αυτά επισημαίνουν... τα προβλήματα της αγοράς και τα παραθυράκια της νομοθεσίας που κρατούν τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα, καθιστώντας την καθημερινότητα των Ελλήνων ακριβή.


Προειδοποιητικά αναλυτικά σημειώματα στέλνει η Τρόικα προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία για ενέργεια, καύσιμα, τρόφιμα, ιδιωτικά σχολεία και κλειστά επαγγέλματα. Τα σημειώματα αυτά επισημαίνουν...
τα προβλήματα της αγοράς και τα παραθυράκια της νομοθεσίας που κρατούν τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα, καθιστώντας την καθημερινότητα των Ελλήνων ακριβή.
Σύμφωνα με την '' Καθημερινή της Κυριακής '', στο μικροσκόπιο έχουν μπει  μεταξύ άλλων οι τομείς ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων, ιδιωτικής εκπαίδευσης, ωραρίου καταστημάτων, αλλά και επαγγέλματα όπως αυτά των δικηγόρων, ορκωτών λογιστών, αρχιτεκτόνων και μηχανικών.
Πρόθεση της Τρόικας είναι ν' ανοίξει η συζήτηση για το πως θα μπορέσουν οι αγορές προϊόντων και υπηρεσιών να απελευθερωθούν, ώστε ν' αρχίσει η αποκλιμάκωση των τιμών.
ΣΤΙΣ 11:40
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ