Οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο έχουν ήδη ολοκληρωθεί, οι παραγγελίες έχουν ήδη δοθεί -η σαμπάνια θα ρέει άφθονη- και τα ειδικά μενού, λόγω και θρησκείας, έχουν καταρτιστεί. Οι άνθρωποι της ασφαλείας του πατέρα της νύφης έχουν ήδη επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και έχουν καταλήξει για τις λεπτομέρειες των κινήσεων μέσα στο συγκρότημα.

Οπως αναφέρεται και στην ειδική ιστοσελίδα -www.edandimitris.com- που έχει δημιουργηθεί με την ευκαιρία του γάμου, η προσέλευση των καλεσμένων θα γίνει αύριο το βραδυΠαρασκευή 31 Αυγούστου και στις 8.30τοβράδυ εκείνης της ημέρας θα διοργανωθεί coctail party για το καλωσόρισμα.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου και την επόμενη, Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από το πρωί ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ακόμη, μέσω της ιστοσελίδας παρέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για την προσέλευση των καλεσμένων είτε έρχονται από την Κωνσταντινούπολη, είτε από την Αθήνα, ειτε ακόμη και με τα σκάφη τους. Επιπλέον, έχουν γίνει όλες οι διευθετήσεις για την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας των lear jet που θα φέρουν Τούρκους μεγαλοεπιχειρηματίες, ενώ έχει προγραμματιστεί και πτήση τσάρτερ, από και προς την Πόλη.

  Μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι ο νυν πρόεδρος της Γαλατάσαράι Ουνάλ Αγσιάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο και σύντροφό του, Φανή Γραμματικογιάννη

Οπως αναφέρουν τούρκικα μέσα ο Αντνάν Πολάτ είναι πολύ ευτυχισμένος με το γάμο της κόρης του και η διάθεσή του δεν χάλασε ακόμη και όταν έπιασε φωτιά ο ουρανοξύστης που έχει στο Σισλί, μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης. Το κτίριο με τα 42 πατώματα και τα 152 μέτρα ύψος είχε τυλιχθεί στις φλόγες ύστερα από βλάβη στο σημείο όπου βρίσκονται τα μηχανήματα κλιματισμού. Δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές, τις οποίες οσονούπω ο Αντνάν Πολάτ αναμένεται να επιδιορθώσει.

Δεν είναι άλλωστε η μοναδική του επιχείρηση αυτή. Ο Τούρκος εκατομμυριούχος, έχει ξενοδοχεία, ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα διαθέτει αιολικά πάρκα στη Σμύρνη και συνεργάζεται με ομίλους της Αμερικής και της Ρωσίας.

Με την επιχείρηση των αιολικών πάρκων ασχολείται και η Εντά η οποία έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, όπου και γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Γκινοσάτη.

Post A Comment: