Λάρισα: Αντιεξουσιαστής έγδυσε 12χρονο, επειδή φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία! Το παιδί αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι του ημίγυμνο - Οι γονείς του, έκαναν αμέσως μήνυση


...
Όλα έγιναν στο κέντρο της πόλης. Το 12χρονο παιδί, είχε βγει για βόλτα με την παρέα του, όταν ξαφνικά είδε να έρχεται κατά πάνω του, ένας οργισμένος άντρας, που μάλιστα του φώναξε να σταματήσει. Όταν ο 35χρονος έφτασε στο σημείο που βρισκόταν ο 12χρονος, του ζήτησε επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα που φορούσε.
Η μπλούζα είχε την ελληνική σημαία και τον Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα, που προφανώς ενόχλησαν τον δράστη. Το παιδί φοβήθηκε και υπάκουσε. Έβγαλε τη μπλούζα, την έδωσε στον 35χρονο και μαζί με την παρέα του, πήρε τον δρόμο της επιστροφής.
Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε στο σπίτι ημίγυμνος με δάκρυα στα μάτια! Οι γονείς του υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν αμέσως.
Λίγο αργότερα, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως τρόπαιο του... κατορθώματός του!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ