Πατέρας τριών παιδιών ο ιερέας που δολοφόνησαν στην Ηλεία - "Δεν ήταν ληστές" λέει η Αστυνομία


Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι στην διασταύρωση της Κρέστενας. Ο ιερέας είχε σταματήσει για λίγο με το αυτοκίνητό του.
Αρχικά, οι αστυνομικοί εξέταζαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία, ωστόσο τώρα, το αποκλείουν και διευκρινίζουν ότι, όπως όλα δείχνουν, είναι μια δολοφονία για προσωπικούς λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Το χωριό του 52χρονου ιερέα, στην πυρά της Φωκίδας έχει βυθιστεί στο πένθος.
"Ήταν παπάς στο χωριό μας τα τελευταία 8-10 χρόνια έχει 3 υπέροχα παιδιά και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα...έχουμε πάθει όλοι σοκ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε" είπε συγχωριανός του στο LamiaReport.gr
Στην Ηλεία, ο ιερέας βρισκόταν για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, η οποία κατάγεται από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας.

Σήμερα ξεκίνησαν για τη Ζαχάρω για να κάνουν κάποιες δουλειές. Οι κάτοικοι στο Κάτω Σαμικό (κοντά στο σημείο της δολοφονίας) λένε στο newsit ότι προφανώς χρειάστηκε να σταματήσει για λίγα λεπτά στο σημείο και εκεί βρήκαν την ευκαιρία οι δράστες να τον πλησιάσουν.
Η σύζυγος του ιερέα τη στιγμή της δολοφονίας δεν ήταν παρούσα. Είχε απομακρυνθεί κάποια μέτρα. Άκουσε, είπε στους αστυνομικούς, δύο πυροβολισμούς. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο είδε τον σύζυγό της νεκρό και κατέρρευσε.


Η σύζυγος του ιερέα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είδε μια μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο, ωστόσο ενδέχεται να μην σχετίζεται με την υπόθεση...
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ