Επίδειξη δύναμης της Χρυσής Αυγής στην Πηγάδα του Μελιγαλά Παρουσία βουλευτών κι εκατοντάδων μελών της Χρυσής Αυγής από την Πελοπόννησο, την Αθήνα και άλλα μέρη της χώρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα του Μελιγαλά.


 Οι Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός τους, παρατεταγμένοι σαν στρατός, φώναξαν συνθήματα, όπως ‘’αλήτες – φονιάδες – κομμουνιστές’’, ‘’τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά’’, ‘’ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά’’, ‘’αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή’’.

Ο ομιλητής Γιάννης Μπουγάς, καθηγητής – απόδημος από τον Καναδά, είπε ότι η εκδήλωση δεν είναι γιορτή μίσους και χαρακτήρισε μοναδικό και ανατριχιαστικό το έγκλημα του Μελιγαλά. Μίλησε για παραποίηση του εγκλήματος στην αριστερή βιβλιογραφία και ζήτησε να επισκεφθεί το Μελιγαλά κάποιος πρωθυπουργός, όπως πρωθυπουργοί έχουν επισκεφθεί τον Αη Στράτη και τη Μακρόνησο.

Χαιρετισμούς απηύθηναν εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων ο Χρήστος Μπένος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε για καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς και είπε ότι αυτές τις γιορτές η Χρυσή Αυγή θα τις κάνει εθνικές.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ