Μεγάλη χασισοφυτεία και όπλα σε σπίτι στη Μεσσηνία Την ώρα της συγκομιδής έπεσαν στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας δυο συγχωριανοί που καλλιεργούσαν μια μεγάλη χασισοφυτεία από 46 δενδρύλλια στο σπίτι του ενός, όπου κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κοκαΐνης και παράνομος οπλισμός


.Οι δυο χασισοκαλλιεργητές, ηλικίας 51 και 60 χρόνων, συνελήφθησαν στο σπίτι του πρώτου στη Μεσσήνη, ενώ περιποιούνταν τα 41 χασισόδεντρα που είχαν φυτέψει στην αυλή. Σε μια αποθήκη του σπιτιού βρέθηκαν άλλα πέντε αποξηραμένα δενδρύλλια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 47,5 γραμμαρίων μαζί με μισό γραμμάριο κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ ο 51χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα.
Μέσα στο φρεάτιο του ανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε στις Σέρρες ένας νεαρός Έλληνας. Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση του, κατέσχεσαν έπειτα από έρευνα μια συσκευασία με 730 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ