Σοκ προκαλεί η είδηση - Μακελειό στην Ευελπίδων σήμερα το πρωί... Γυναίκα πυροβόλησε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια Ευελπίδων. Πρωτοφανής ένοπλη επίθεση στα δικαστήρια Ευελπίδων στο κτίριο 9 σημειώθηκε λίγο πριν τις 9π.μ το πρωί. Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στο χώρο των δικαστηρίων.Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν δύο τραυματίες, ενώ πρόκειται για συμπλοκή αθίγγανων κατά την εκδίκαση υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα πυροβόλησε τον δολοφόνο του γιου της.

Μέσα στο κτίριο εννιά των δικαστηρίων Ευελπίδων, στον πρώτο όροφο, όπου τα γραφεία των ανακριτών και την ώρα που κάποιος βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή μια γυναίκα που κατάφερε να περάσει κάθε έλεγχο έφτασε και βγάζοντας το όπλο από μια πετσέτα όπου το είχε τυλίξει, σκόρπισε τον τρόμο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα και να την αφοπλίσουν. Κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται για βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων. Η γυναίκα λέγεται ότι έβαλε στο στόχαστρο τον άνδρα καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του γιού της.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε με μαχαίρι ένα ακόμη άτομο. Το απίστευτο είναι ότι το περιστατικό έγινε παρουσία δεκάδων αστυνομικών. Η γυναίκα πάντως κατάφερε να περάσει το όπλο από την είσοδο παρά τον ανιχνευτή μετάλλων… και αυτό είναι αδικαιολόγητο. Επί της ουσίας όποιος περάσει την είσοδο, φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μπορεί να πάει σε όποιο χώρο θέλει και να κάνει ό,τι θέλει στο χώρο των δικαστηρίων. Ο χώρος είναι μεγάλος είναι δύσκολο να ελεγχθεί, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, από τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να φτάσει κουβαλώντας όπλο μέχρι το γραφείο του ανακριτή. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στο σημείο για να ερευνήσει τι συνέβει και πως πέρασαν όπλα στην Ευελπίδων. Ασθενοφόρα έχουν παραλάβει τους τραυματίες.

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 9:40 το πρωί, στο κτίριο 9.

Μια αθίγγανη πυροβόλησε έξι με εφτά φορές, κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή, κρατούμενο που είχε δολοφονήσει τον γιο της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίσουν τη γυναίκα και να την αφοπλίσουν.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων.

Μυστήριο παραμένει πως κατάφερε η δράστης να περάσει το όπλο από τον έλεγχο, δεδομένου ότι όλοι οι εισερχόμενοι στα δικαστήρια περνούν από έλεγχο και τα αντικείμενά τους ελέγχονται από ανιχνευτή μετάλλων.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ