Καλαματιανή εγκατέλειψε τον άνδρα της και έφυγε με Πακιστάνο


Καλαματιανή εγκατέλειψε τον άνδρα της και έφυγε με Πακιστάνο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης:  "Την 29-9-2012, 35χρονος ημεδαπός κατήγγειλε στην Υ.Α. Καλαμάτας, ότι την   29-8-2012 η 32χρονη ημεδαπή σύζυγός του, απήχθη από αγνώστους. Την  29-9-2012 ο καταγγέλλων δέχθηκε τηλεφωνική κλήση στο κινητό του, με απόκρυψη, από έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι του ζήτησαν να έρθει στη Θεσσαλονίκη, με χρηματικό ποσό, προκειμένου τον ενημερώσουν που βρίσκεται η σύζυγός του. Προσημειώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο παραδόθηκε σε 36χρονη ημεδαπή και σε 19χρονο ημεδαπό, παρουσία 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, οι οποίοι συνελήφθησαν. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικισμό ROMA, στο Εργοχώρι Ημαθίας, βρέθηκε η σύζυγος του καταγγέλλοντα, η οποία δήλωσε ότι έφυγε από το σύζυγό της με τη θέλησή της, προκειμένου διαμείνει με αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος δεν ανευρέθη."

Σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης: "

Συνελήφθησαν την 30-09-2012, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 19 ετών (γυναίκα-άντρας) και 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Εκβίαση».

Προηγήθηκε καταγγελία 35χρονου ημεδαπού , στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας την 29-09-2012, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι απήγαγαν τη σύζυγό του. Πρωινές ώρες χθες (30-09-2012) ο 35χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άνδρα και γυναίκα, οι οποίοι απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να του υποδείξουν που βρίσκεται η γυναίκα του.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης, οι προαναφερόμενοι δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 19 ετών κι ένας 26χρονος αλλοδαπός που τους συνόδευε.

Έπειτα από αναζητήσεις, βρέθηκε η σύζυγος του 35χρονου σε οικισμό του Νομού Ημαθίας, η οποία δήλωσε ότι έφυγε από την οικία της με τη θέλησή της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης"
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ