Αστυνομικός της Ασφάλειας "δεξί χέρι" εγκληματιών Συνταξιούχος αστυνομικός της Ασφάλειας Καλαμάτας φέρεται να έδινε πληροφορίες, όταν ήταν στην υπηρεσία, στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφόνησε τον 3χρονο Κέρι και τον πατέρα του Φιλίπ Μεσάι, καθώς και το Σωτήρη Ψυχόπαιδα. Ο πρώην αστυνομικός κατηγορείται μάλιστα ως μέλος της παραπάνω οργάνωσης που δρούσε στην Καλαμάτα κάνοντας εκβιασμούς και πουλώντας ναρκωτικά, αρχηγός της οποίας φέρεται να είναι γνωστός κακοποιός.


Αστυνομικός της Ασφάλειας "δεξί χέρι" εγκληματιών
Συνταξιούχος αστυνομικός της Ασφάλειας Καλαμάτας φέρεται να έδινε πληροφορίες, όταν ήταν στην υπηρεσία, στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφόνησε τον 3χρονο Κέρι και τον πατέρα του Φιλίπ Μεσάι, καθώς και το Σωτήρη Ψυχόπαιδα. Ο πρώην αστυνομικός κατηγορείται μάλιστα ως μέλος της παραπάνω οργάνωσης που δρούσε στην Καλαμάτα κάνοντας εκβιασμούς και πουλώντας ναρκωτικά, αρχηγός της οποίας φέρεται να είναι γνωστός κακοποιός.

Στην αρχή, σε βάρος του πρώην αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη για παροχή πληροφοριών στη συμμορία. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε προχθές και αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση 2 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα) με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Η ανακρίτρια είχε τη γνώμη ότι πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας ότι πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή. Στη συνέχεια όμως ασκήθηκε σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση, με στοιχεία που προέκυψαν κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές. Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί για αυτή την κατηγορία, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρώην αστυνομικός -ο οποίος υπηρετούσε για πολλά χρόνια στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών πριν μετακινηθεί στην Ασφάλεια- προδόθηκε από ένα τηλεφώνημα που έκανε σε μέλος της οργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνομιλία αυτή δεν περιλαμβανόταν στον ογκώδη φάκελο της αρχικής δικογραφίας, και η εμπλοκή του στην υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν εστάλησαν στην Εισαγγελία Καλαμάτας τα πρωτότυπα cd με τις συνομιλίες που είχε καταγράψει η ΕΥΠ.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ