Υποβιβάστηκαν Ατρόμητος Πλατύ και Στενωσιά, οι τελικές βαθμολογίες στην Β' τοπική Το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού ήπιαν την τελευταία αγωνιστική ο Ατρόμητος Πλατύ από τον πρώτο και Στενωσιά από τον δεύτερο όμιλο της Β' τοπικής. Το Πλατύ ηττήθηκε με 2-0 από το Μάνεση


Υποβιβάστηκαν Ατρόμητος Πλατύ και Στενωσιά, οι τελικές βαθμολογίες στην Β' τοπική
Το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού  ήπιαν την τελευταία αγωνιστική  ο Ατρόμητος Πλατύ από τον πρώτο και Στενωσιά από τον δεύτερο όμιλο της Β' τοπικής. Το Πλατύ ηττήθηκε με 2-0 από το
Μάνεση την ώρα που η Βαλύρα έπαιρνε βαθμό στην Καλαμάτα από τον τοπικό Παναθηναϊκό (1-1). Με αυτή την ισοπαλία πέρασε τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη Θύελλα Χαρακοπιού, η οποία ισοβάθμησε με την Α.Ε. Λογγάς, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία.
Η Στενωσιά ηττήθηκε με 2-4 από το Βλαχόπουλο και με αυτή την ήττα υποβιβάστηκε στη Γ' τοπική, μαζί φυσικά με το τελευταίο της βαθμολογίας Χατζή. Ακόμα από τον πρώτο όμιλο αποχαιρέτησαν τη Β' τοπική και τα Ενωμένα Σωματεία.
Οσον αφορά την άνοδο, αυτή είχε κριθεί από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Η Ανδρούσα παρά το 1-1 με τον Πανιώνιο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και επιστρέφει μετά από δύο και πλέον δεκαετίες στην Α' τοπική.
Στον δεύτερο όμιλο πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Τσικλητήρας Πύλου, που ηττήθηκε στο τελευταίο ματς με 3-2 από τη Θύελλα Χαρακοπιού, η οποία με αυτή τη νίκη θα παίξει μπαράζ.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ