ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚOΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΕΩΣ ΄΄ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄ Tο τελευταίο χρονικό διάστημα ωρίμασε η επιθυμία των συγχωριανών μας, για επαναδραστηριοποίηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατέως ΄΄ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄. Αυτή η επιθυμία εδράζεται στην πεποίθηση ότι μέσα από πολιτιστικές δράσεις θα δοθεί αναπτυξιακή ώθηση και η διάσταση που του αξίζει. στο χωριό μας                  ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚOΣ   -   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΛΑΤΕΩΣ

                                                   ΄΄ Η   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄

     Tο τελευταίο χρονικό διάστημα ωρίμασε η επιθυμία των συγχωριανών μας, για επαναδραστηριοποίηση του Πολιτιστικού   Συλλόγου Πλατέως   ΄΄ Η   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄.
 Αυτή η επιθυμία  εδράζεται στην πεποίθηση ότι μέσα από πολιτιστικές δράσεις θα δοθεί  αναπτυξιακή ώθηση  και η διάσταση που του αξίζει. στο χωριό μας    
Επίσης η οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης και αναζήτησης ρεαλιστικών λύσεων στα    προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μας,    μπορεί να τελεσφορήσει μόνο μέσα  από  ένα πολιτιστικό πλαίσιο.      

Έτσι,  θέτοντας ως πρωταρχικούς σκοπούς τη σύσφιξη των σχέσεων όλων των κατοίκων αλλά και συμπατριωτών μας όπου γης,  την καλλιέργεια και ανάπτυξη των δεσμών με τους άλλους συλλόγους που λειτουργούν στο χωριό μας , ως και με το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΄΄ , ευελπιστούμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος του χωριού μας. 
Προϋπόθεση για την υλοποίηση των ανωτέρω,  είναι η συλλογική δράση και συμμετοχή όλων   των συγχωριανών μας.  
Έχοντας πλήρη γνώση των υπάρχουσων συνθηκών και της επικρατούσας κοινωνικοοινομικής κατάστασης, ξεκινάμε αυτή τη  νέα πρωτοβουλία, με αγάπη για τον τόπο μας,  ρεαλισμό,   πίστη και  επιμονή στον επιδιωκόμενο σκοπό, αλλά και  επίγνωση του χρέους μας απέναντι στους νεώτερους, για τους οποίους  ευελπιστούμε αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θετικό πρότυπο.
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια αφού η πρόοδος του συλλόγου μας έχει άμεση σχέση με την, πρόοδο του χωριού μας.
                                                


                      TO
  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΣ   –   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ    ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΛΑΤΕΩΣ


΄΄ Η   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄

 Κατά τη Γενική Συνέλευση της 31 Μαρτίου 2013 διενεργήθηκαν
εκλογές από τα παριστάμενα μέλη του συλλόγου τα οποία εξέλεξαν:


Πρόεδρο       : ΤΣΙΓΑΡΙΔΗ                Βασίλειο     του     Γεωργίου

Αντιπρόεδρο: ΛΙΒΑ                          Κωνσ/τίνο   του     Ιωάννη

Γραμματέα   : ΑΛΕΒΙΖΟΥ               Αγγελική     συζ.    Ιωάννη

Ταμία :         :  ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΥ   Καλλιρρόη  του     Φωτίου

Μέλη :         : α) ΣΚΛΑΒΟΥ            Σόνια           συζ.   Ξενοφώντα

                     : β) ΤΑΧΤΑΜΠΑ         Ευθύμιο       του   Κωνσ/τίνου

                     : γ) ΣΓΟΥΡΑΚΗ          Αναστασία   του    Παναγιώτη
                                           Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ