ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ « Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ »

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ. ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
ΤΗΝ 22-6-2013 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΜΑΝΤΖΕΙΟ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ, ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΔΡΥΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ . ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΣΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ, Ή ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-2013
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13-6-2013 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-2013. ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Π. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ, ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
,


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 8-6-2013 από τον Π.Σ. του χωριού μας, η προγραμματισμένη εκδρομή στην Ιερή Μονή της Αγίας Λαύρας και στο Μέγα Σπήλαιο. Με την επάνοδο στο χωριό μας όλοι οι συμμετέχοντες συγχωριανοί μας, εξέφρασαντον ενθουσιασμό τους και παράλληλα την επιθυμία τους, να διοργανωθεί και άλλη εκδρομή από τον Π.Σ. Αυτή η επιτυχία για το Δ.Σ. του Π.Σ. μας, αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση αφού ήταν η πρώτη εκδρομή που διοργάνωσε και πραγματοποίησε από τη βραχύβια σύστασή του. Ως Δ.Σ. ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας για τη συμμετοχή τους, και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε και άλλες εκδρομές αλλά και δραστηριότητες που σκοπό θα έχουν την πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού μας.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ