ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΆΡΗ …!!!!

Ιδιωτικοποίηση του διαστήματος προανήγγειλε ο Περικλής Παπαδόπουλος
Την ιδιωτικοποίηση του διαστήματος προανήγγειλε, χθες στην Καλαμάτα, ο Μεσσήνιος στην καταγωγή καθηγητής Αεροδιαστημικής και Αστροφυσικής - συνεργάτης της ΝΑΣΑ Περικλής Παπαδόπουλος.

Στην εκδήλωση που οργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία, ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τις αρκετές αποστολές μικροδορυφόρων, την ελληνική ομάδα στη ΝΑΣΑ, την εκτόξευση μικροδορυφόρου πάνω από την Ελλάδα, τα τεστ στην στρατόσφαιρα και σημείωσε πως το επόμενο βήμα είναι η αποστολή στον Αρη.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιπεριφερειάρχες Παναγιώτης Αλευράς και Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης με πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, περιφερειακοί σύμβουλοι, 25 Ικαροι από την 120 ΠΕΑ με επικεφαλής το διοικητή της  μονάδας Γρηγόρη Δημακογιάννη και αρκετοί πολίτες του Μελιγαλά - τόπο καταγωγής του Μεσσήνιου καθηγητή.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ