Νεκροί δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων Επιχείρηση για τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών, δραπετών των Φυλακών Τρικάλων έγινε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ στην περιοχή του Θέρμου στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Νεκροί δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
Επιχείρηση για τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών, δραπετών των Φυλακών Τρικάλων έγινε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ στην περιοχή του Θέρμου στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.
Στην επιχείρηση της αστυνομίας συμμετείχαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ.
Σύμφωνα πληροφορίες, οι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ εντόπισαν δύο από τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κακοποιοί ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, δύο από τους Αλβανούς δραπέτες έπεσαν νεκροί, κάτι που επιβεβαιώνει και η ΕΛ.ΑΣ.Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν μεταξύ των νεκρών είναι ο Μάριο Κόλα, ο οποίος φέρεται να ηγείται των δραπετών των Τρικάλων που είχαν συμμετάσχει σύμφωνα με την αστυνομία στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού στο Δίστομο.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν οι άλλοι τρεις κακοποιοί που διαφεύγουν. Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν ενισχυθεί, αυτή την ώρα "χτενίζουν" την περιοχή  με θερμικές κάμερες.
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο κακοποιοί που τραυματίστηκαν θανάσιμα κατόπιν ανταλλαγής πυρών, ήταν μόνοι τους χωρίς τους άλλους τρεις δραπέτες που αναζητούνται.
Χθες το βράδυ κρύφτηκαν μέσα στα πουρνάρια και περίμεναν απόψε να ξανανυχτώσει για να φύγουν από το σημείο. Όμως, ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, τους είχαν εντοπίσει οι άνδρες των ΕΚΑΜ που συμμετέχουν στην επιχείρηση και τους είχαν στήσει ενέδρα.  Με το που ξεπρόβαλαν τους είπαν να παραδοθούν, όμως εκείνοι έβγαλαν τα όπλα με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ και οι αστυνομικοί και να τους τραυματίσουν θανάσιμα.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε μία χαράδρα στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Τριχωνίδας, όπου είχαν εντοπισθεί οι δραπέτες . Οι δύο από τους καταζητούμενους επιχειρούσαν να περάσουν πεζοί από το σημείο εκείνο με αποτέλεσμα να συμπλακούν με τους αστυνομικούς και να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ