ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ….. ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ …;;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ….!!!!!! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ..!!! ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ Καραμπίνες έβγαλαν οι τσιγγάνοι χθες το μεσημέρι για τα παλιοσίδερα, από τα ερείπια του σπιτιού που κατεδαφίστηκε στον Αντικάλαμο Καλαμάτας Μεσσηνίας, για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου…!!!!!!!

Καραμπίνες έβγαλαν οι τσιγγάνοι χθες το μεσημέρι για τα παλιοσίδερα, από τα ερείπια του σπιτιού που κατεδαφίστηκε στον Αντικάλαμο, για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου.
 Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, το περιστατικό έγινε στη 1.15 το μεσημέρι όταν δυο τσιγγάνοι τους τσακώθηκαν για το ποιος θα πρωτοπάρει τα παλιοσίδερα. Και οι δυο έβγαλαν τις καραμπίνες που είχαν μέσα στ' αγροτικά τους και πυροβόλησαν μια φορά ο καθένας, για να εκφοβίσουν ο ένας τον άλλο. Οι τσιγγάνοι τελικά εξαφανίστηκαν, αφού ειδοποιήθηκε ηΑστυνομία, και καταζητούνται. Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανείς ούτε προκλήθηκε κάποια φθορά.   
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ