ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΕΙΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα  Ιουνίου 2013
ΑΡΓΥΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - 1953
Α' ΤΜΗΜΑ : ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟΝ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ
Αριθμ. Πρωτ. 4

Αλαγονίας 3 - Καλαμάτα (241 00)
Τηλέφ. 27210.85900, FAX 27210.63396
 E-mail : alexandrakion@qmail.com

Προς
Τόν Πολιτιοτικόν και Εξωραϊστικών Σύλλογον Πλατέος «Ή Συνεργασία»
241 00 Πλατύ Μεσσηνίας
Αξιότιμοι, κύριε Πρόεδρε και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
Μετά πολλής χαράς έπληροφορήθημεν περί της πραγματοποιθείσης κατά τήν 22σν Ιουνίου 2013 επισκέψεως σας εις τούς γηροκο-μουμένους έν τω Αλεξανδρακείω Γηροκομεία) και περί της ευγενούς προσφοράς τών συλλεγέντων, διά της φροντίδος σας, παρά των Μελών του Συλλόγου και κατοίκων της τοπικής Κοινότητος σας, διαφόρων ειδών διατροφής, ρουχισμού και φαρμακευτικού υλικού, ως ταύτα αναγράφονται εις τα συναποστελλόμενα αποδεικτικά παραλαβής.
Τα ως άνω είδη θα διατεθούν διά τας άνάγκας τών περιθαλπόμενων όγδοήκοντα γερόντων και γεροντισσών, δι' ό και σας έκφρά-ζομεν τας εγκάρδιους ευχαριστίας μας και τα συγχαρητήρια μας, διά τήν θεάρεστον ταύτην πραξιν σας.
* Εύχόμεθα ό πανάγαθος Θεός ν' ανταποδίδει πολλαπλάσια αγαθά, • άνθ' ών προσφέρετε εις τούς συνανθρώπους μας και να εύλογη τούς κοινωφελείς σκοπούς τού σωματείου σας.

ΜΕΤ΄ΕΥΧΩΝ Κ ΤΙΜΗΣ
Ο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
+Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚOΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΕOΣ
΄΄ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΣΤΡΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΩΝΑ-ΚΟΣΜΑ

Ο Π.Σ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ 14-7-2013, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΈΩΣ 10-7-2013 ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ α)
ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΥ ΚΑΛΗ στο τηλ. 6946249931
Κ β) ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ στο τηλ. 2721085536

ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚOΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΕOΣ

΄΄ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Π.Σ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡ. ΗΛΙΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΡΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ:
α) ΤΗΝ 19-07-2013 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Ι.Ν. ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
Β) ΤΗΝ 21-07-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΣΙΔ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

TO
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ