Χέλια τηγανιτά.

Υλικά :
» 1 κιλό χέλια - μικρά σε κομμάτια -
» αλάτι
» πιπέρι
» ελαιόλαδο



Εκτέλεση: 
- Καθαρίζετε τα λέπια από τα χέλια χρησιμοποιώντας ένα σύρμα για τις κατσαρόλες ή με τον παραδοσιακό, αν έχετε την δυνατότητα, τρόπο τρίβοντάς τα στην άμμο.
- Πλένετε τα χέλια.
- Τα στραγγίζετε καλά και τα αλατοπιπερώνετε.
- Βάζετε να κάψει το λάδι και τα τηγανίζετε να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Τα τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας και τα σερβίρετε ζεστά.

Post A Comment: