ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΚΑΙ  ΚΑΤΟΙΚΕΙ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ  ενημερώσουμε  μέσα από τη σελίδα του χωριού  μας  ότι, πρόσφατα με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ Πέτρου Τατούλη, ανέλαβε  Διευθυντής στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερείας Πελοποννήσου, ο Παναγιώτης Ευ. Τζαβαρας  που κατάγετε και  κατοικεί  στο χωριό μας.
 Διαβάστε  ένα μικρό βιογραφικό: 
Γεννήθηκε στη Καλαμάτα Μεσσηνίας τη 17 Απριλίου του 1975 από τον Ευάγγελο Παν. Τζαβαρα και την Άννα Τζαβαρα , είναι παντρεμένος με την Μαρία Καλλιντερη και έχει ένα  κοριτσάκι   και διαμένει μόνιμα στο χωριό μας το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  είναι :

Πτυχιούχος του τμ Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, κατέχει δυο μεταπτυχιακά (master) ένα στην Τηλεματική από το Danube University - Austria κ ένα στη Πληροφορική από το Παν Πάτρας. Εργάζεται στο Τμήμα  Δια Βίου Μάθησης της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, στο ΤΕΙ Καλαμάτας και  στο Εθνικό κέντρο δημόσιας διοίκησης. Επίσης είναι  υποψήφιος διδάκτωρ Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Μέσα από την σελίδα μας θέλουμε να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και κάθε καλό σε αυτόν και στην οικογένεια του, αλλά και να τον καλέσουμε να βοηθήσει το χωριό του και τους κατοίκους του  …!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ