Λάβρος κατά του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλου ήταν ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο πρώην καλαματιανός διαιτητής σε τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον ΣKAΪ"Ακόμα είπε ότι ούτε ο "Φιντέλ Κάστρο δεν έχει καθίσει 32 χρόνια" και πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος πιέστηκε από κάποιους για να βγάλει τον περασμένο χειμώνα την ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την τιμωρία του κ. Κωνσταντινέα για τη διαιτησία στο περιβόητο παιχνίδι Ξάνθη - Ολυμπιακός.

Αρχικά ο πρώην διαιτητής ρωτήθηκε για την πορεία των ερευνών στην εμπρηστική επίθεση στο φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα και απάντησε: "Ασχολείται η δικαιοσύνη και ακόμα συλλέγει στοιχεία. Η υπόθεση είναι ανοιχτή. Εχω καταθέσει παραπάνω από δύο φορές στον εισαγγελέα και έχω πει αυτά που μπορούσα να αποδείξω".

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης ρώτησε τον κ. Κωνσταντινέα αν εμπλέκεται στις επικείμενες εκλογές της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.

"Δεν εμπλέκομαι, γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφιος. Κατεβαίνει μια άλλη ανεξάρτητη κίνηση την οποία στηρίζω γιατί είναι ανεξάρτητη και καθαρή. Είναι άνθρωποι χρόνια στο χώρο και αξιοπρεπή πρόσωπα που δεν ζουν από το ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες".

Στην ερώτηση αν δίνονται δώρα στις εκλογές των Ενώσεων ήταν κατηγορηματικός.

"Και βέβαια γίνονται. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να το αποδείξεις. Το πιο δύσκολο είναι να το αποδείξεις γιατί εσύ θα μου κάνεις μήνυση και από θύμα θα γίνεις θύτης. Εδώ ένα σάιτ έγραψε ότι ο κ. Σταθόπουλος είναι πρόεδρος των πανηγυριών. Δεν έχει αφήσει πανηγύρι για πανηγύρι. Σε τρία ταυτόχρονα, είναι ακούραστος ο άνθρωπος".

Στο σημείο αυτό ο κ. Θωμαϊδης είπε στον κ. Κωνσταντινέα ότι ίσως πάει για την δουλειά του για να πάρει την εξής απάντηση: "Το έχει κλείσει το εργοστάσιο κύριε Θωμαϊδη, μην έχετε ψευδαισθήσεις Για τα πανηγύρια και τις ομάδες πάει. Τον έχει πιάσει άγχος πολύ τον κύριο τώρα. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη ξέρουν ποιος είναι. Δεν εννοώ ότι είναι κλέφτης ο άνθρωπος προς Θεού. 32 χρόνια μιλάμε ούτε ο Φιντέλ Κάστρο δεν κάθεται τόσο πολύ. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο έχει φθάσει εκεί που είναι. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν".

Ακολούθησε η εξής ερώτηση: Κάποιοι σας θεωρούν ποδοσφαιρικό τέκνο του Σταθόπουλου και μετά από ένα παιχνίδι ήταν ο πρώτος που είπε να φύγετε.

"Το είπε πρώτος για να καλύψει τα νώτα του. Τον πίεσαν και αυτό συμβαίνει. Από πίσω άλλα λέει και άλλα κάνει. Δεν με απασχολεί τι κάνει. Ας είναι καλά χιλιόχρονος να  ζήσει 150 χρόνια".

Από το στούντιο επισημάνθηκε ότι ο κ. Σταθόπουλος είχε προτείνει τον κ. Κωνσταντινέα για διεθνή διαιτητή. Ο τελευταίος απάντησε λέγοντας: "Που το ξέρετε εσείς αυτό. Εχω είχα αντίθετες πληροφορίες. Ξέρω αγγλικά και έδωσα και εξετάσεις. Ημουν διαιτητής, έγινα διεθνής και παραιτήθηκα. Ηθελε να τιμωρηθώ παραδειγματικά προτού βγει η έκθεση του παρατηρητή. Κάπου πιέστηκε και στο τέλος την πίεση την έφαγα εγώ. Εξαρτάται από τις ομάδες πλέον αν θα επανορθώσουν".

Στο φινάλε της συνομιλίας ο Πετρ. Κωνσταντινέας άφησε υπονοούμενα για τη σχέση του Αριστείδη Σταθόπουλου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: "Να έχετε υπόψιν ο πρωθυπουργός τον γνωρίζει πολύ καλά τον κ. Σταθόπουλο. Σας το λέει δημόσια ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Και γνωρίζει καλά τι κύριος είναι. Εχει προσωπική άποψη και θα  δείτε στο τέλος αν είναι καλή αυτή ή όχι".
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/1342-kwnstantineas-skai
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ