ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ. ..!!! ΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ …!!!!!

Την απόφαση του να αποχωρήσει απ' τον χώρο της διαιτησίας γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον ΤΟΔ ο Γιώργος Γεωργιόπουλος που τα τελευταία χρόνια ήταν απ' τους καλύτερους διαιτητές της Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Με ιδιαίτερη τιμή και με βαρύ αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να ενημερώσω τo ΤΟΔ της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αφού πρώτα την ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε όλα αυτά τα χρόνια να με αξιολογεί και να με χρησιμοποιεί σε αγώνες, ότι για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους μετά από περισσότερα από δεκαπέντε συνεχή χρόνια προσφοράς στη διαιτησία σταματάω από την ενεργό δράση.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας για το καλό της ελληνικής διαιτησίας αλλά και για το καλό του ποδοσφαίρου και θα είμαι πάντα στην διάθεση σας να προσφέρω σε ότι με χρειαστείτε και κρίνετε αναγκαίο.

Ξεκίνησα το 1997 στον Σ.Δ.Π. Μεσσηνίας όπου το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνάδελφοι διαιτητές μ' έβαλαν με αγάπη στην οικογένεια που λεγόταν Μεσσηνιακή Διαιτησία και μου έμαθαν να αγαπάω να σέβομαι και να υπηρετώ αυτό που λέγεται Ελληνική Διαιτησία όσο τίποτα άλλο, τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδία μου: όλους όσους βρίσκονται στη ζωή και όσους δυστυχώς έφυγαν. Αισθάνομαι υποχρέωσή μου να τονίσω ότι ποτέ δεν θα τους ξεχάσω. Ευχαριστώ τα μέλη του Σ.Δ.Π. Δωδεκανήσου, για τη φιλοξενία την εμπιστοσύνη τους και την αμέριστη συμπαράσταση που μου έδειξαν, ενθυμούμενος τα λόγια που τότε, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην Καλαμάτα, μου έλεγαν ότι «στη διαιτησία θα κάνεις πολλούς φίλους και λίγους εχθρούς».

Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τη δυνατότητα και τη χαρά, αλλά μου κάνατε και την τιμή να συμμετάσχω στο καλύτερο επαρχιακό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με παρά πολλούς καλούς διαιτητές.

Θεωρώ ότι θα ήταν άδικο να μη ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για το σεβασμό με τον οποίο με περιέβαλαν, τους αθλητικογράφους για τις θετικές και αρνητικές κρίσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια της διαιτητικής μου πορείας και τους φιλάθλους για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν και αποδέχτηκαν τις σωστές, αλλά και τις ατυχείς αποφάσεις μου.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους γονείς μου, τα αδέρφια μου, αλλά και στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου για την στήριξη που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια και να τους ζητήσω συγνώμη για τις αμέτρητες ώρες που έλειπα από κοντά τους.

Ως επιστέγασμα της όλης πορείας μου στον αθλητισμό μπορώ να πω ότι μέσα από την πολυετή παρουσία μου στη διαιτησία και στο ποδόσφαιρο έγινα καλύτερος άνθρωπος με πολλούς και καλούς φίλους.

Με τιμή και σεβασμό

Γεώργιος Δ. Γεωργιόπουλος

τ. Διαιτητής




Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ