ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ..:: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΣ ΧΑΤΖΗ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣ.
ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ….ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΣ ΧΑΤΖΗ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15.30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ !!!!!!!!.ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ   <ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ> ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!!!. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!


ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΜΑΤΣ!!!!!< ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ> ΓΗΠΕΔΟ. ΠΛΑΤΥ- ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/13 -15:30 -ΛΟΥΚΑΣ Ι., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Ι., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ