ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ …..!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΙΣΟ ΚΩ ….!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ …..!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ  ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΙΣΟ ΚΩ ….!!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ..!!!!  ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ …!!! ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ …!!!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΛΟΝ ΟΣΟΝ  ΕΚΕΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ    ……. !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Η ακριτική νήσος Κως εόρτασε τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο (ΦΩΤΟ)

Κως ρεπορτάζ και φωτογραφίες φωτογραφίες για το Amen.gr Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος

ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ AMEN.GR :


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ  ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟΥ  ΤΟ ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ « ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ,.:
 ΘΑ ΣΑΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ  ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ….!!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ – ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ  

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ