Πρωτοχρονιά στο Πλατύ της Μεσσηνίας | Amen.gr - Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

Πρωτοχρονιά στο Πλατύ της Μεσσηνίας | Amen.gr - Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ

Φωτογραφίες -Ρεπορτάζ για το ΑΜΕΝ. gr Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος

Με την πατρική αγάπη και την ευλογία του αγαπητού μας ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου η ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Πλατέος εόρτασε την κατά Σάρκα Περιτομή του Κυρίου μας, την εορτή του μεγάλου διδασκάλου της οικουμένης Αγίου Βασιλείου και δοξολόγησε τον Τριαδικό Θεό για τον ερχομό του νέου έτους 2014.

Για πρώτη φορά στο χωριό μας, μετά το πέρας της δοξολογίας και αφού διαβάστηκε η ευχή του Μεγάλου Βασιλείου ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και το μοίρασμα στους πιστούς ατομικές βασιλόπιτες από τον παπά του χωριού μας πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Β. Χατζή.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρέστησαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πλατέος Γεώργιος Τζαβάρας ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" Βασίλειος Τσιγαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας Βασίλειος Χατζής. Από το μικρό σε πληθυσμό, αλλά πανέμορφο χωριό μας, το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, σάς στέλνουμε 2014 Ευχές για αγάπη, υγεία, δύναμη και κάθε καλό σε όλους και όλες τους αγαπητούς αναγνώστες σας για την νέα χρονιά.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ