ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...!!! Το Χρυσόμελο σας προσκαλεί στις 10 Μαΐου την Κυριακή στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα..!!! Eίναι η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας...!!!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...!!!
Το Χρυσόμελο σας προσκαλεί στις 10 Μαΐου την Κυριακή στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα..!!!
Eίναι η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας...!!!
Θα σας περιμένουμε όλους εκεί να σας γλυκάνουμε με τα μελιστάλαχτα προϊόντα μας ως χορηγοί της εκδήλωσης!
Επίσης, έχετε την δυνατότητα να κλείσετε από τώρα ραντεβού με λογοθεραπευτές για τα παιδιά σας εντελώς Δωρεάν...!!!
Η εκδήλωση είναι 10 Μαΐου στην Αίγλη Ζαππείου, διοργανωτής είναι η σελίδα της Πανελλήνιας Ημέρας Λογοθεραπείας και είμαστε χορηγοί της εκδήλωσης αυτής σαν χρυσόμελο! Θα έχουμε περιπτεράκι (μια γωνιά μελιού) και θα μπορεί ο κόσμος να δοκιμάσει τις ποικιλίες μας αλλά και να αγοράσει! Επίσης, οι γονείς θα μπορούν Δωρεάν να μιλήσουν με λογοθεραπευτές για τα παιδιά τους και γενικά θα υπάρχει μεγάλη ενημέρωση και πολλές ομιλίες πάνω στην λογοθεραπεία και στον αυτισμό! 
Είναι μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα και όλοι οι χορηγοί που θα είναι με τα περιπτεράκια τους θα ετοιμάσουν ένα κλίμα γιορτής! Κατά σύμπτωση 10 Μαΐου είναι και η γιορτή της μητέρας..!!! 
Ώρα έναρξης / λήξης 10:00 - 19:00.
Η  πρόσκληση που μας έχει παραχωρήσει η διοργανώτρια και η φόρμα που μπορεί να συμπληρώσει κάθε γονιός που ενδιαφέρεται να κλείσει ένα 20λεπτο ραντεβού με λογοθεραπευτή και να ενημερωθεί εντελώς Δωρεάν!

Θα χαρώ πολύ να σε δω στην εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου..!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ