ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23:00 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ.

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ..!!
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ..!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ .ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ  ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΕΘΙΜΟ ΑΙΩΝΩΝ ..!!
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΙΒΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ..!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ …!!!! 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ