Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΕΩΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ..!!!

(ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ )

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ..!!!!!!
ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ..!! ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ……;;;;
ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ .ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ,ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΙΑ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ  ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗΣ ΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ …!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ  ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ  ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ..!!!!!

  Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ..!!!!  ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ  ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ..!!! ΑΛΛΑ  ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ  ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ  20.000 ΓΡΟΣΙΑ …!!!!!! (ΒΛΕΠ. ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ) 


Post A Comment: