ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ …!!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ  ...!!!!! ΟΠΩΣ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ .!!!  ΠΑΡΑΓΕΙ  ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ...!!!!  
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΐΟΥ 2015  ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ .....!!!!  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΜΕΛΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ...!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ...!!!! ΚΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ....!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΕΝΑ ΛΑΙΚ  ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ......!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ .....!!!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ