ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ....!!!!!!!!

ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ....!!!!!!!!
ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ .
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ´´ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ´´´ Η ΤΟ ´´ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΕΙΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ....;;;;;;;
ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ …!!!!!
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ  ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΥΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ......!!!!
 ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ  ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ..!!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  .......!!!!!!
ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG  ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ´´ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ´´  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΚΑΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ   ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.....!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ  ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ´´ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ´´ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΕΛΙΔΑ ´´ ΠΛΑΤΥ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ´´ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ  ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...;;;;
ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΛΑΤΥ ......... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ....;;;;
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΑΣΚΟΥΣΑΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Ε. ΤΖΑΒΑΡΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ....;;;;;
ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΤΩΝ ΥΠΕΡΓΗΡΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ...;;;;
ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ . ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ  ..........;;;;;;;;;
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ .....;;;;;;
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΘΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ   ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΩΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ  ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ  ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ  ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ ..... ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ....;;;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΓΗΡΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ  ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΕΡΕΑ ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ  ΓΝΩΣΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΕΡΕΩΝ........ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.....;;;;
ΒΕΒΑΙΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ....;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ .....!!!!!!

Η ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .....!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ …..;;;;
ΩΣ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΟΤΕ  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ  ΛΑΙΚ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ  ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ  ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ....!!!!
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ...!!!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ....!!!!!
ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ....!!!!
ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ  ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΓΕΝΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ  ......!!!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΟΥΤΕ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ  ΕΙΤΕ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ  ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ..... ...!!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΑΙ  .......!!!!!
ΒΕΒΑΙΑ  ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ´´ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ´´


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ