ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : 126 ΑΤΟΜΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ…!!

Ένα απόγευμα που θα θυμούνται για πάντα  και ιδιαίτερα δυο κορίτσια από το χωριό μας η Γιούλα Γεωργίου Τζαβάρα και η Σταυρούλα Γκέκα με καταγωγή από το χωριό μας, αλλά και η Μαρία Μυλωνά του Γρήγορη  από το γειτονικό χωριό Ανεμόμυλος Μεσσηνίας   ήταν το χθεσινό για 126 άτομα, καθώς είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με την απόκτηση του πτυχίου τους. Ανάμεσα στα πτυχία που δόθηκαν χθες ήταν και πολλά Μεταπτυχιακά, καθώς και δύο Διδακτορικά. Να σημειωθεί ότι στην ορκωμοσία του Τμήματος Φιλολογίας παρευρέθη και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ Χρυσόστομος, αφού μεταξύ των ορκισθέντων ήταν και ένα πνευματικό του παιδί, ο εφημέριος του Αγίου Νικολάου Καλαμάτας και γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος είναι φίλος του χωριού μας και της σελίδας μας «Πλατύ – Καλαμάτας – Μεσσηνίας» έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην «Ηθική Φιλοσοφία» με θέμα «Η Ηθική του Ιερού πολέμου (Τζιχάντ) έναντι των άλλων θρησκειών».
Βεβαία αξίζουμε να αναφέρουμε ότι μεταπτυχιακό  τίτλο πείρε και ο καλός μας φίλος και Συνήγορος του Δήμου Καλαμάτας  δικηγόρος Γεώργιος φερετζάκης ..!!
Οι χθεσινές ορκωμοσίες ξεκίνησαν με το Τμήμα Φιλολογίας, όπου παρέστησαν ακόμη ο πρύτανης, ο πρόεδρος του Τμήματος και ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού, και ύστερα από μιάμιση ώρα ακολούθησε εκείνη στο Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, όπου παρευρέθησαν ο πρύτανης και ο πρόεδρος του Τμήματος.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ..!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ