Επίθεση με πέτρες στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας…!!!! Στο δρόμο από Αριοχώρι προς Πλατύ…!!!

Το  χωριό μας κινδυνεύει με διακοπή δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας …!!!
Επίθεση με πέτρες στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας…!!!!
Στο δρόμο από Αριοχώρι προς Πλατύ…!!!

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας ΑΕ κοινοποίησε στο Δήμο Καλαμάτας έγγραφο του προέδρου του ΚΤΕΛ, Σαράντου Κοσμά, με το οποίο ο πρόεδρος γνωστοποιεί στην Αστυνομία ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, «λεωφορεία της εταιρείας μας τα οποία εκτελούν το βραδινό δρομολόγιο της ώρας 19.00 και 21.30, Πήδημα – Αρφαρά – Αριοχώρι – Πλατύ – Αλώνια – Άρι – Καλαμάτα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον τους πέτρες και άλλα αντικείμενα, προκαλώντας ζημιές και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και του οδηγού.
Το σημείο που λαμβάνουν χώρα οι ως άνω επιθέσεις εντοπίζεται στην επαρχιακή οδό από Αριοχώρι προς Πλατύ και 500 μέτρα πριν από την είσοδο του χωριού Πλατύ, το δε φαινόμενο είχε συμβεί και κατά το παρελθόν, παρουσιάζει όμως έξαρση την τελευταία εβδομάδα.

Σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρεία μας θα διακόψει την τακτική συγκοινωνία για Πλατύ (σ.σ. έχει ήδη γίνει η διακοπή) κατά τις βραδινές ώρες, έως ότου ληφθούν μέτρα προστασίας ή εντοπιστούν οι υπαίτιοι των ως άνω επιθέσεων».
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ