ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΚ ΝΑΘΑΝΑΗΛ …!!! (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.)
ΤΗΝ 28 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΚ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ  ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΙΚΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΚ ΝΑΘΑΝΑΗΛ …!!
Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ…!!!!


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΚ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ …!!! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ