ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Η Αστυνομία και ο εισαγγελέας είναι οι αρμόδιοι για να δώσουν λύση με το πετροβόλημα στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, από άγνωστα άτομα, στην είσοδο στο Πλατύ, που οδήγησαν το συγκοινωνιακό φορέα στην απόφαση να αποκλείσει το Πλατύ από τα βραδινά δρομολόγια.

Αυτό απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, προχθές το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε ερώτηση του επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών" Μιχάλη Αντωνόπουλου, για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στο Πλατύ.


«Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι εταιρεία και ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει ρόλο με τα δρομολόγια. Η ευθύνη ανήκει στην Περιφέρεια», είπε αρχικά ο δήμαρχος και σημείωσε: «Το δρομολόγιο δεν το έκοψε ο Νίκας, ούτε ο περιφερειάρχης. Οταν το πετροβολούν κάποιος πρέπει να κάνει περιφρούρηση. Εχουν επιληφθεί του θέματος Αστυνομία και εισαγγελέας. Γίνεται έρευνα, υπάρχει θέμα. Είναι θέμα ασφαλείας. Διαβιβάσαμε την αναφορά σε Αστυνομία και εισαγγελέα».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ