ΙΠΠΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 02 ΜΑΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00…!!


Στις 2 Μαΐου 2016, τη Δευτέρα του Πάσχα και ώρα 11.00, ημέρα κατά την οποία θα τιμηθεί εκ μεταφοράς η μνήμη του Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθούν στο Πλατύ οι καθιερωμένοι ιππικοί αγώνες, αμέσως μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Θα λάβουν μέρος καθαρόαιμοι και ντόπιοι ίπποι και η εκκίνηση θα γίνει από το ναΰδριο του Αγίου Γεωργίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και ώρα 18.30 στο Μάντζειο Δημοτικό Κτήριο στο Πλατύ, στην επιτροπή διεξαγωγής των ιππικών αγώνων, οπότε και θα γίνει κλήρωση κατανομής των ίππων σε ιπποδρομίες.
Όσοι ιδιοκτήτες ίππων συμμετάσχουν θα λάβουν χρηματικά ποσά και αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους και οι νικητές κάθε ιπποδρομίας αναμνηστικά κύπελλα.
Οι ιπποδρομίες διοργανώνονται από το Δήμο Καλαμάτας, που διαθέτει τα αναγκαία μέσα για την προετοιμασία και διεξαγωγή τους και τους επιχορηγεί. Ο προγραμματισμός και η πραγματοποίηση των αγώνων θα γίνουν από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας, καθώς επίσης και τους εκπροσώπους των Συλλόγων του Πλατέος.

Τηλ. επικοινωνίας για τις εγγραφές: 697 2924912, Νικόλαος Νίκας.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ