Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …;;;

                ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ψάχνουν για υποψήφιο πρόεδρο, που θα φέρει ανανέωση στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας»  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  «Την Κυριακή στα "πηγαδάκια" των εκλογών για τη Δ.Τ.Ο. Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος", ακούστηκε το όνομα του Παναγιώτη Τζαβάρα, προϊσταμένου στο ΚΕΚ της Π.Ε. Μεσσηνίας.»
ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ..!!!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Διαβάστε  ένα μικρό βιογραφικό:

          Γεννήθηκε στη Καλαμάτα Μεσσηνίας τη 17 Απριλίου του 1975 από τον Ευάγγελο Παν. Τζαβαρα και την Άννα Τζαβαρα , είναι παντρεμένος με την Μαρία Καλλιντερη και έχει ένα  κοριτσάκι.
Είναι  πτυχιούχος του τμήματος  Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, κατέχει δυο μεταπτυχιακά (master) ένα στην Τηλεματική από το Danube University - Austria κ ένα στη Πληροφορική από το Παν Πάτρας. Εργάζεται στο Τμήμα  Δια Βίου Μάθησης της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, στο ΤΕΙ Καλαμάτας και  στο Εθνικό κέντρο δημόσιας διοίκησης. Επίσης είναι  υποψήφιος διδάκτωρ Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Μέσα από την σελίδα μας θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και κάθε καλό σε αυτόν και στην οικογένεια του, αλλά και να τον καλέσουμε να βοηθήσει το χωριό του και τους κατοίκους του  και όχι να το ξεχάσει όπως το έχουν ξεχάσει άλλοι …!!

* ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» .:

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ