ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ..!!!!!


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΝΗ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ..!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΔΙΣΚΟ ..!!!!!


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ

Σε ηλικία 19 ετών ο Καλαματιανός νεαρός τραγουδιστής κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο "ΧΑΘΗΚΕΣ"

γράφοντας την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Βασίλη Καραμπάτσου.

Ο Παναγιώτης αν και σε νεαρή ηλικία έχει βρεθεί στο ίδιο σχήμα με τον Πέτρο Ιμβριο,  Γιάννη Τάσσιο και Γιώργο Μαρίνη (στο Caramela).

Αυτή τη στιγμή κάνει τα πρώτα του βήματα στον χορό έχοντας πάντα δίπλα του τον παραγωγό του Βασίλη Καραμπάτσο και τον DJ Geop με τον οποίο συνεργάζεται σε διάφορα LIVE του.

Ο Παναγιώτης δείχνει να ξεσηκώνει τον λαό της Καλαμάτας στα LIVE του και γίνεται γρήγορα ιδιαίτερα αγαπητός έχοντας πολλά να δώσει.

Στο μέλλον ο πολλά υποσχόμενος νεαρός τραγουδιστής ετοιμάζει άλλα 2 τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Το τραγούδι με τίτλο "ΧΑΘΗΚΕΣ" υπάρχει στο Youtube όπως ακόμα και 3 part από τα LIVE στην Καλαμάτα.

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης είναι ένας μόλις 20 ετών ανερχόμενος καλλιτέχνης, κατάγεται από την Καλαμάτα και μας συστήνεται με το τραγούδι του ”ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ”,
που από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!
Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Μπουραντώνη, πρόκειται για έναν νέο ανερχόμενο καλλιτέχνη πολλά υποσχόμενο που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, είναι νέος εμφανίσιμος και διαθέτει μια χαρακτηριστική λαϊκή φωνή παρόλο το νεαρό τις ηλικίας του.
Ο Παναγιώτης ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του για την καλοκαιρινή σεζόν στο Λιθάρι live στην Καλαμάτα όπου εντυπωσίασε το κοινό τόσο με την φωνή του όσο και με την εμφάνιση του !newsmusic.gr
Όσο αναφορά το τραγούδι του το οποίο καθημερινά ακούγεται όλο και περισσότερο αφού τόσο οι προβολές του ανεβαίνουν και φυσικά πολλά ραδιόφωνα αγκαλιάζουν την προσπάθεια του νεαρού μεταδίδοντας το κομμάτι του!
Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Παναγιώτης Μπουραντώνης και η μουσική είναι επίσης του ιδίου σε συνεργασία με τον Τάσο Γεωργούδιο.
Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα @Jam Studios.
Ένα δυνατό και ανεβαστικό τραγούδι από τον νεαρό Καλαματιανό Παναγιώτη Μπουραντώνη που ήρθε για να μείνει!
Μουσική: Παναγιώτης Μπουραντώνης & Θανάσης Διπλάρης
Στίχοι: Παναγιώτης Μπουραντώνης
Διασκευή- ενορχήστρωση, μίξη, πιάνο & κιθάρα: Παναγιώτης Λύγουρης
Ακούστε το ………Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ