ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: ΣΙΜΩΝ ΚΑΡΑΣ-ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ-ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ..!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ..!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ  ΔΡ. ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ..!!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ .:

Την Κυριακή 29 Μαΐου το βράδυ στις 7.30΄ στο στέκι πολιτισμού "Μπουκαδούρα" (πάρκο Λιμενικού Καλαμάτας): Εκδήλωση μνήμης-αφιέρωμα στο βυζαντινό τρίπτυχο της ελληνικής μουσικής παράδοσης: ΣΙΜΩΝ ΚΑΡΑΣ-ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ-ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Θα μιλήσουν οι:

- Κυριάκος Κισκηρέας, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, Δ/ντης του βυζ. χορού "Αινούντες" για τον μεγάλο δάσκαλο Σίμωνα Καρά.

- Βαγγέλης Κώτσου, Μουσικός, Δάσκαλος πολυφωνικού τραγουδιού, Δ/ντης παραδοσιακής χορωδίας του Λυκ. Ελληνίδων Καλαμάτας, για την αξέχαστη Δόμνα Σαμίου.

- Γιάννης Τσιοτσιόπουλος, Μουσικός, Λαμπαδάριος του ιστορικού Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης Αιόλου, μαθητής του Λυκ. Αγγελόπουλου για τον μοναδικό δάσκαλό του.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν ύμνοι και θρήνοι για την Άλωση της Πόλης.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Σωτήρης Θεοδωρόπουλος.

Συντονίζει ο Μάριος Αθανασόπουλος.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...!!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ