ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …..;;;;;;;;


ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ …;;;;

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ..….;;;;;;;

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ  ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟ …!!!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΟΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ  ΩΣΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ …..!!!!!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ …….;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ..!!!!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ …;;;;
ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ …!!!!
ΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ …;;;;

ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ …!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ….!!!!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ …;;;;; Ε ΝΑΙ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ …!!!!!!
ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ..!!!!!

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΩΠΑ …… ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ …;;;;

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ …;;;;;

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΡΥΦΑ …!!!!  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΘΗΚΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ …!!!!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ …;;;;;; ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ …;;;;;;;  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ …!!!!!! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΩΡΙΑ ..!!!!

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ   ..!!!!  ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ …!!!!!!

ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ..!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ..!!!


ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ …;;;;;;;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ …;;;;;

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΕ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ …!!!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ …!!!!!

ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ  ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ …!!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ …!!!!!!

ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΤΖΕΙΟ»  …….!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΜΑΤΖΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ ….;;;;;

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕ  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ …;;;;;
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ …!!!! ΜΑ ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ …;;;;

ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΔΑΜΕ …!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΣΟΔΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ………;;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ …;;;;;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙ …!!!
ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ  ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΛΛΗ ..!!!!

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ..;;;;;
ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΩΡΗΤΗ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ …!!!!! ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Η ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ….;;;;;
ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΤΟ 1970 ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  Η  ΣΤΗΝ  ΤΟΠΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ …;;;;;;

ΕΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ….!!!!

ΗΡΘΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..:!!! ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ..;;;;;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΥΡΙΟ  ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ….;;;;;;

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ….;;;;;;

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ  ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΤΕΛΙΚΑ  ΤΩΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΡΑ ….;;;;;;;

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ …;;;;;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ...!!!!!

""Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατύ Συνεργασ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΚΕΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ
Μέ ἀφορμή συζήτηση πού ἔγινε στό διαδίκτυο, μεταξύ κατοίκων τοῦ χωριοῦ μας, γιά τό θέμα τῶν ἰπποδρομιῶν, ἐπιθυμοῦμε ὡς σύλλογος νά καταθέσουμε τήν ἄποψη μας, στό βαθμό πού μᾶς ἀφορᾶ ἡ διοργάνωση τῆς γιορτῆς τοῦ ῾Αγίου Γεωργίου.
῾Η γιορτή ἔχει – πέραν τῆς ἐκκλησιαστικῆς πανηγύρεως - καί τό τυπικό τῶν ἰπποδρομιῶν πρός τιμήν τοῦ ῾Αγίου.
Αὐτό λοιπόν πού φρονοῦμε, εἶναι ἡ ἀναβίωση τῆς γιορτῆς, μέ τήν εὐλαβική τήρηση - στήν λεπτομέρεια - τῶν συμβολισμῶν πού συνοδεύουν τό ἔθιμο, οἱ ὁποῖοι ξεθώριασαν στήν διαδρομή τοῦ χρόνου, ἀλλά καί ἡ πιό ζωντανή-ἐνεργή συμμετοχή τοῦ κόσμου στήν γιορτή.῾Ο τρόπος πού γιορτάζεται σήμερα ἔχει καθιερωθεῖ ἔτσι, γιά κάποιους λόγους καί δέν παύει νά ἔχει τήν ἀξία του.
῞Ομως, κοινή διαπίστωση εἶναι ἡ νεύρωση καί τό ἄγχος γιά τήν διεκπεραίωση τῆς γιορτῆς, κυρίως στίς ἰπποδρομίες, οἱ ὁποῖες -παρ' ὅτι θεαματικές,- εἴτε λόγῳ καθυστερήσεων, εἴτε γιά ἄλλους λόγους, συχνά φέρουν συναισθήματα ἀνάμικτα, μεταξύ εὐχαρίστησης καί ἀγανάκτησης.῾Ο κόσμος φεύγει ὠς ξένος, ἀναζητώντας καταφυγή στά καφενεῖα τοῦ χωριοῦ(ὅσοι προλάβουν-ὅσοι χωρέσουν) γιά μιά μπύρα, ἕνα ἀναψυκτικό(ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΡ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ἀπό τό sporstonoto 2/5/16:Λόγω της οικονομικής κρίσης οι διοργανωτές των ιππικών αγώνων δεν παρέθεσαν δεξίωση στους προσκεκλημένους και οι επίσημοι γευμάτισαν στα διάφορα μεζεδοπωλεία του Πλατέος ρεφενέ, όπως και οι πολυάριθμοι επισκέπτες, οι οποίοι έδωσαν μια διαφορετική νότα στο γραφικό χωριουδάκι, όπου η πλειοψηφία του τα τελευταία χρόνια έχει καταληφθεί από τους ρομά και διάφορα παραβατικά στοιχεία...).Κάτι λείπει, ἤ κάτι δέν λειτουργεῖ ὅπως θά ἔπρεπε Οἱ παλαιότεροι θυμοῦνται τό γλυκύ ἔδεσμα τῶν λαϊκῶν πανηγύρεων, τό “μαλλί τῆς γριᾶς”.Τρῶς μετ' ἐνθουσιασμοῦ, ἐνίοτε καί βουλιμίας τό περιεχόμενο(;) πού σοῦ γλυκαίνει τό λάρυγγα, καί ἐν τέλει...;Τίποτα....Κόσμος πολύς, (ἀπό τό χωριό)κυρίως μέσης ἡλικίας δέν προσέρχεται, γιατί ἀξιολογεῖ – ἐκτιμᾶ τήν ἐκδήλωση πλέον βαρετή.
Σκέψις καί πρόταση τοῦ συλλόγου μας, εἶναι, ἡ γιορτή νά εἶναι διήμερη καί νά περιλαμβάνει πλῆθος ἐκδηλώσεων, ὅπως παραδοσιακούς χορούς μέ παραδοσιακά συγκροτήματα, ὁμιλίες σχετικά μέ τήν γιορτή ἀλλά καί περί τῆς ἱστορίας τοῦ χωριοῦ καί τοῦ ἐθίμου κλπ.Βασική προϋπόθεση πραγμάτωσης της, ἡ οἰκονομική δυνατότητα.᾿Ακούγεται παράξενο(;), ἀλλαζονικό, ὅμως, εἶναι γιορτή μοναδική γιά τή Μεσσηνία καί ὄχι μόνο, ἀφοῦ ἀποτελεῖ εἴδηση γιά ὅλη τήν ῾Ελλάδα, καί γιά τά ΜΜΕ τῶν ᾿Αθηνῶν.(Τό φεστιβάλ χορωδιῶν πού πραγματοποιήθηκε τόν χειμῶνα στόν Δῆμο Καλαμάτας, χρηματοδοτήθηκε μέ 180.000 εὐρώ.)᾿Οφείλουμε ὁ καθένας ἀπ' τό μετερίζι του(μέ μπροστάρηδες – ὁδοδεῖκτες τούς διακονούντες ἰθύνουσες θέσεις στήν Τ.Α καί ἀλλοῦ) καί ὅλοι μαζί νά αναζητήσουμε τρόπους, νά συζητήσουμε, γιά τό πῶς θά ἀναδείξουμε τήν γιορτή!῾Ο κ. Δήμαρχος -καί πρός τιμήν του – συμφώνησε (σέ γενόμενη συζήτηση στήν διάρκεια τῶν ἰππικῶν ἀγώνων) νά ὑποστηρίξει τήν ἀνεύρεση χρηματοδότησης, προτείνοντας μάλιστα, νά γίνεται γιορτή (ἅμα τῆ λήξει τῶν ἰπποδρομιῶν) στό προπονητήριο( τόν καινούργιο χῶρο πού παραδόθηκε μέ χρηματοδότηση 120.000 εὐρώ ἀπό τόν δήμο), ὥστε ὁ κόσμος πού προσῆλθε, νά παραμένει στήν πανήγυρη, νά ἀπολαύσει δωρεάν φαγητό καί νά χορέψει μέ μουσική ἀπό μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα. Γιά νά ἐπιτευχθεῖ ὅμως αὐτό,(τόνισε) χρειάζεται συντονισμός-συνεργασία τῶν θεσμικῶν φορέων τοῦ χωριοῦ, δηλ. τῆς κοινότητας καί τῶν συλλόγων, ἀθλητικῶν καί πολιτιστικῶν, μέ ἔγγραφη κατάθεση τοῦ αἰτήματος στό δῆμο!Μένει λοιπόν νά τό ἐπιχειρήσουμε.Δέν ἔχουμε νά ζημιωθοῦμε σέ τίποτα!
᾿Αρκεῖ βέβαια νά καταφέρουμε νά συντονιστοῦμε......!᾿Αναγνωρίζοντας ἀξία στήν σύνολη γιορτή(μέ ἄξονα ἀναφορᾶς τόν ῞Αγιο Γεώργιο), ἀλλά καί τήν ἀνάγκη θήρευσης χαρᾶς μέσα ἀπό τήν γιορτή.Χαρᾶς, ὄχι ἐπειδή τρυφοῦμε (δωρεάν)στήν τράπεζα τῶν ἐδεσμάτων, ἀλλά ἐπειδή μποροῦμε νά γιορτάζουμε, νά χαιρόμαστε κοιτάζοντας ὁ ἕνας τόν ἄλλον στά μάτια, βάζοντας στήν ἄκρη μεμψιμοιρίες, ἔριδες, μικροψυχίες ...πού συνήθως συμβαίνουν (ἀνθρωπίνως), στίς τοπικές κοινωνίες(καί στήν δική μας, ἔτι περισσότερο....)!Παρών πρέπει νά εἶναι καί ὁ ἐπισκέπτης,νά μή φεύγει μέ τή λήξη τῶν ἀγώνων, νά μετέχει στή γιορτή.Πῶς θά καταφέρουμε νά κρατήσουμε τόν κόσμο, νά συνεορτάσομε τή χαρά τῆς γιορτῆς.῎Ετσι θά καταγράφεται στή μνήμη, ὡς γεγονός ἱστορικό,γιά τό χωριό, ὅταν συμμετέχουν ὅλοι στή γιορτή, ἀποβάλοντας περιχαρακώσεις – θωρακίσεις(ἀξιωματικές, οἰκογενειακές κλπ)!
Ευχόμαστε, αὐτές οἱ σκέψεις – προτάσεις νά εἶναι ἀφορμή προβληματισμοῦ καί αἰτία διαλόγου, ὥστε τήν ἐπόμενη χρονιά νά ζήσουμε ὅλοι τήν χαρά τῆς γιορτῆς, χάριτι καί εὐλογία τοῦ ῾Αγίου μας, Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου τοῦ Τροπαιοφόρου!
Γένοιτο...!
᾿Επίσης ὑπάρχουν θέματα ἄμεσης προτεραιότητας πού χρήζουν τακτοποίησης,τά ὁποῖα ἀναδεικνύουν τήν ποιότητα ζωῆς στό χωριό μας, ὅπως τό θέμα τοῦ γιατροῦ (ὑπάρχουν ἄνθρωποι πού ἀδυνατοῦν νά ἐξυπηρετοῦνται ἀπό τά κοντινά χωριά, εἴτε γιά λόγους οἰκονομικούς, εἴτε ἐπειδή εἶναι μόνοι τους, εἴτε γιά ποικίλους ἄλλους λόγους), τό θέμα τῆς καθαριότητος στό κοιμητήριο καί στό χωριό, τό ζήτημα τῆς ἐνδεχόμενης(ἤ ἐπικείμενης;;;) δημιουργίας χωματερῆς στήν τοποθεσία ¨ράχες¨, τό θέμα τῆς δημιουργίας τράπεζας αἵματος(σέ διάστημα τεσσάρων μηνῶν δύο συμπατριῶτες μας – ὁ Παναγιώτης Β. Σγουράκης τόν χειμῶνα καί ἡ κα Εὐσταθία Μαυρογιάννη – Τζαβάρα(χθές,σήμερα καί αὔριο) χρειάστηκαν καί χρειάζονται αἶμα).῾Η προσπάθεια (ἀπό τόν σύλλογο μας)πού ἔγινε πέρυσι γιά δημιουργία τράπεζας αἵματος δέν τελεσφόρησε.....”Κάλλιον τό προλαμβάνειν τοῦ θεραπεύειν” λέγαν οἱ σοφοί πρόγονοι!Εὐχόμαστε νά μή βρεθοῦμε καί ἐμεῖς στήν κατάσταση ἀνάγκης τῶν συμπατριωτῶν μας γιά νά ἀναγνωρίσουμε τή σημασία της...!
Γι' αὐτούς τούς λόγους ἀποφασίσαμε – σέ πρώτη φάση - νά συγκροτηθεῖ μία γενική συνέλευση τοῦ συλλόγου, τήν Κυριακή 5 ᾿Ιουνίου καί ὥρα 8.00 μ.μ, στό Μάτζειο, ὅπου καλοῦνται καί ὅλοι, ὅσοι συγχωριανοί μας ἐνδιαφέρονται, νά συζητήσουμε τά θέματα αὐτά, ἀλλά καί ὅποια ἄλλα θεωρεῖ κάποιος σημαντικά πρός διευθέτηση.

᾿Εκ τοῦ Δ.Σ"""Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO