ΧΩΡΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ….;;;;;;;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ …!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΡΦΑΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ..!!!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΝΤΖΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ….;;;;;;;


ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ …!!!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ