ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ …!!!!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ «ΕΚΦΡΑΣΗ 97 FM». ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ..!!!!

ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟ ΚΛΑΔΗ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ   ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…...Ι!!!

Πολλές παρουσίες και πολλά νεανικά χαμόγελα στα εγκαίνια ενός νέου και πολλά υποσχόμενου ραδιοφωνικού σταθμού στην περιοχή μας.

Τα εγκαίνια του "Έκφραση 97 fm" πραγματοποιήθηκαν απόψε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ στα γραφεία του σταθμού στην οδό Λόρδου Βύρωνος 13 (β' όροφος), παρουσία πολιτικών προσώπων από όλο το πολιτικό φάσμα  (Γ. Κρητικός, Ι. Ρούφα, Γ. Ζερβός Ν. Πόγιας, Γ. Φραγκούλης, Σ. Πης, Π. Πετρής, Δ. Ανθούλη, Γ. Βουδούρης, Μ. Πλούμπης, Μ. Καβαδάκης, Α. Χαλάς, Β. Χατζηβασιλείου, Ν. Γεωργαντής, Ν. Μανούσης, Λ. Καΐσερλη, Ν. Σοφός, Α. Παπαηλία, Τζερώνε κ.α.) πολλών συναδέλφων παλιών και νέων από τα τοπικά ΜΜΕ, του γνωστού ρ/φ παραγωγού Δ. Mαχαίρα από τον Σπορ fm, των συνεργατών του σταθμού και πολλών ακροατών και φίλων.

Στόχος του νέου ραδιοφώνου να  αποτελέσει την νέα "έκφραση" της τοπικής μας κοινωνίας και να κάνει τη νέα ποιοτική διαφορά.

Πολλές οι ευχές στον ιδιοκτήτη Σπύρο Κλάδη, στη δημοσιογραφική ομάδα και στους συνεργάτες του νέου ραδιοφώνου για επιτυχίες και ό,τι καλύτερο στη νέα δυναμική προσπάθεια!!!

Ακολούθησε δεξίωση στην πλ. Κονίτσης μπροστά από το βιβλιοπωλείο Έκφραση.ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.:
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ