Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΩΣ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»..!!! (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ) Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ …!!!!! ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ……;;;;


Και τυπικά σε εποχή Σταύρου Παπαδόπουλου ξαναμπήκε από χθες η "Μαύρη Θύελλα".
Η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες που έγιναν στην αίθουσα «Αλ. Κουμουνδούρος» ανέδειξαν την συντριπτική αποδοχή του Παπαδόπουλου από τα μέλη της ομάδας καθώς ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων» (που απουσίαζε χθες καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας) πήρε 51 ψήφους, σε σύνολο 55 έγκυρων ψηφοδελτίων και φυσικά αναδείχτηκε πρώτος.

Δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Τσάκωνας με 49 ψήφους
 ενώ το 7μελές συμβούλιο συμπληρώνουν
οι Άκης Δάλλας με 36 ψήφους,
Ιγνάτιος Κάτσος με 34 ψήφους,
 Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 24 ψήφους,
 Δημήτρης Ηλιόπουλος με 20 ψήφους
και Παύλος Κρανιώτης με 16 ψήφους.

Πρώτος αναπληρωματικός ήταν ο Χρήστος Κορομηλάς με 12 ψήφους

ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από το ψηφοδέλτιο αποσύρθηκαν μόλις λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνέλευσης ο αδερφός του Σταύρου Παπαδόπουλου Γιάννης Παπαδόπουλος και ο ξάδερφος του Νίκος Παπαδόπουλος.
 Η αποχώρηση τους έγινε μετά από οδηγία του Σταύρου Παπαδόπουλου και έτσι οι υποψήφιοι στο κοινό ουσιαστικά ψηφοδέλτιο ήταν 8 και όχι 10 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Για την εξελεγκτική επιτροπή πρώτος ήταν ο Κώστας Γυφτέας με 37 ψήφους, δεύτερος ο Χρήστος Καραμπάτος με 29 ψήφους και τρίτος ο Αχιλλέας Γερίκης με 21 ψήφους.

Την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει στην Μεσσηνία ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα γίνει η συγκρότηση της νέας διοίκησης  σε σώμα και ο Παπαδόπουλος θα πάρει την θέση του προέδρου. Ταυτόχρονα η έλευση του θα βάλει στην τελική ευθεία και το θέμα του σχεδιασμού της ομάδας για την νέα χρονιά.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ήταν ο Γιώργος Κατσαφάδος και μέλη οι Μπάμπης Μπάμπαλης και Παναγιώτης Γκέκας ενώ από την απερχόμενη διοίκηση παρευρέθηκαν οι Ακης Δάλλας, Χρήστος Λουκάς, Αλκης Καραγιάννης, αλλά και οι Θοδωρής Παπαθεοδορίδης, Κώστας Γυφτέας.

Παρών και ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο παλιός πρόεδρος Τάκης Ανδριανόπουλος, ο επί σειρά ετών παράγοντας Σωτήρης Καμπουγέρης, ο επίσης παλιός παράγοντας Γιάννης Χουλιάρας, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου, ο εκ των νέων προπονητών της ομάδας Τάσος Χατζηαγγελής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης αλλά και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας όπως ο Παναγιώτης Δρούγας και ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Οικονομικός απολογισμός και χρέη

Το παρών στην αίθουσα έδωσαν περίπου 100 μέλη και φίλοι της ομάδας. Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ράλλης έκανε αρχικά τον οικονομικό απολογισμό. Σύμφωνα με όσα είπε, τα έσοδα ήταν 174.564 ευρώ. Από τα εισιτήρια 33.410 ευρώ, από τα διαρκείας 12.000 ευρώ, από πωλήσεις μπουτίκ, εκδηλώσεις 25.827 ευρώ και 103.327 ευρώ από λαχειοφόρους, συνδρομές και χορηγίες).

Τα έξοδα ήταν επίσης 174.564 ευρώ. Από έξοδα αγώνων (διαιτησίες, γιατροί, σεκιούριτι, διάφορα 25.530 ευρώ, από μισθοδοσίες 104.000 ευρώ, από ξενοδοχεία και μετακινήσεις ομάδας 20.605 ευρώ και από πληρωμές σε ΙΚΑ και δημόσιο 24.425 ευρώ.

Όσον αφορά τα χρέη, ο Ράλλης τόνισε ότι η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα από την σεζόν που τελείωσε και ότι υπάρχει ένα μικρό χρέος στο δημόσιο και ένα μεγαλύτερο στο ΙΚΑ, που είναι ρυθμισμένα. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος της συνέλευσης από το Ράλλη, το σύνολο των παραπάνω οφειλών είναι περίπου 150.000 ευρώ.

"Μου έχει ορκιστεί ο Νίκας για τα Παλιάμπελα"

Ο Ράλλης στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή καταστροφική χρονιά. Σημείωσε πως από την στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό στα χέρια του, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του ενώ χαρακτήρισε ιδανική για την ομάδα την επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο δήμαρχος Παν. Νίκας μου έχει ορκιστεί ότι θα το φτιάξει άμεσα. Θα βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι". Ο Ράλλης τόνισε πως θα παραμείνει στρατιώτης της Καλαμάτας και θα κάνει ότι μπορεί και αυτός για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει, κερδίζοντας μάλιστα το χειροκρότημα.

"Ευχαριστώ τον Παπαδόπουλο"

Ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος ευχαρίστησε τον Σταύρο Παπαδόπουλο που επέστρεψε στην ομάδα και προέβλεψε ότι η ομάδα θα γράψει ξανά ιστορία. Ζήτησε επίσης να βοηθήσουν όλοι την προσπάθεια του Παπαδόπουλου και χειροκροτήθηκε από το κοινό.

Εξηγήσεις για το μπάσκετ ζήτησε ο Καμπουγέρης

Ο Σωτήρης Καμπουγέρης αναφέρθηκε στην ομάδα μπάσκετ της Καλαμάτας B.C. τονίζοντας ότι αυθαίρετα πήρε το όνομα της ποδοσφαιρικής ομάδας και καταλόγισε ευθύνες στον Ράλλη επειδή πέρυσι το καλοκαίρι δεν αντέδρασε στο εν λόγω θέμα. Ότι το αντιμετώπισε χαλαρά και δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Καλαμάτας. Ο Ράλλης απάντησε πως ο ίδιος βλέπει διαφορετικά το θέμα, δεν βλέπει δηλαδή κάτι άσχημο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είχε μιλήσει με τους ανθρώπους της Καλαμάτας B.C. και τους είχε ζητήσει να ξεκαθαρίσουν πως πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες, κάτι που έγινε στην συνέχεια από την ομάδα του μπάσκετ.
Ίσως πάντως από την χθεσινή κουβέντα προκύψει κάποια θετική κατά την γνώμη μας εξέλιξη, καθώς ακούστηκε η ιδέα απορρόφησης της Καλαμάτας B.C. από την ομάδα της Καλαμάτας ώστε να υπάρχει ουσιαστικά και τυπικά μπασκετική "Μαύρη Θύελλα"! Περισσότερα για το θέμα θα φανούν εντός του καλοκαιριού...


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ