ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΟΥ ..!!!!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΜΑΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ  ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ  ΤΟ  ΔΩΣΕΙ ..!!!

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ .:
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ …!!!!
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΩΝ. ΓΙΟΧΑΝ ΣΟΙΜΠΛΕ …!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ  ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ …  ..!!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ  ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  ΕΧΟΥΜΕ   ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΚΡΥΦΤΗΚΑΜΕ  ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ..!!!!!

ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ …!!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΑ …!!!!
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ …!!!!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …..!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ  ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …!!!!
 Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ  ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ..!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ …!!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ»  ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ..!!!
ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ..!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ …!!!!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ..!!!!!!

 Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ..  ..!!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ   ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ  ΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ …!!!!!

 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ  ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …;;;;;;;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ  …..;;;;;;;

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ..!!!!
ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ …!!!!!!

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ « ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ»….!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ   …!!!!
(ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ «ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ»….!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ  ΟΤΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ …!!!!!
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ   ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ  ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ  …….!!!!!!

ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ..!!!!!!

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ


 ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ….!!!!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ