ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ….;;;;


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ ΠΑΛΙ ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ….!!!!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΩΝ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΜΟ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ……!!!!
ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ  ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ  ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Η ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ …..!!!!!!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ….;;;;

ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ…!!!!!!
 Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕ …!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ  …!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΡΩΜΑ ……..!!!!!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ …..!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΩΣ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ……..;;;;;;;;;;;

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ …..!!!!!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ