ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ …!!!!!


 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ  ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ....;;;;;;;;;

Η  ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ  ΜΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ  ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ´´Τό Πλατύ ´´ ....!!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ  ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΣΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Η ΟΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο  «ΚΥΡΙΟΣ» ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΤΟΥ Ν. ........!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟ  ΚΑΙ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ .......!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ  ...........!!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ .........!!!!!!!


ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ   ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ