Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ...!!!!!

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΘΕ 19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ …!!!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ….;;;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ …!!!!

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ  ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΔΕ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ  ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .......!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΖΩΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ …!!!!

ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΣΤΗΣ 19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ …!!!!!

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ   …!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20  ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  …!!!!!
Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ  ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ  ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΙΩΝΩΝ ………….

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΓΥΦΤΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ………

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ….;;;;;

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ …;;;;;;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ …….

ΕΙΠΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ……


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………..

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ