ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ..!!


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ …..!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ  ΜΑΣ ΚΚ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΚ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ……!!!!

Η  ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΚ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ……!!!!!!

ΚΑΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ …….!!!!!!


ΣΥΝΔΕΣΜΟ.:  http://www.imkn.gr/


ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ..!! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ